här följer instruktioner hur du går tillväga under bockjaktsveckan. Läs dessa noga då vi kommer utföra många eftersök och jaktuppdrag under veckan och är då svåra att nå på telefon

EFTERSÖK 

ring 0705-841238 alt 0706-355723 svarar ingen så håller vi förmodligen på med ett eftersök, eller guidar på jakt och har svårt att svara. skicka då ett sms till båda numren, exempelvis ( behov av eftersök, påskjuten bock i Borås ) genom sms kan vi då svara dig och bestämma något alt skicka en av våra andra ekipage.

INLÄMNING AV VILT FÖR STYCKNING

ring oss i första hand, får du ej tag i oss åker du till slakteriet på Skattegården. kör in på gården och ner bakom huset så finner du slakteriet. öppna den högra ståldörren och häng in viltet (alla inre organ urtagna) på bänken till vänster ligger en pärm där du skriver in dina kontakt uppgifter mm, samt tar en nummerbricka och fäster på djuret. viktigt att du skriver din siffra på ditt formulär så vi vet vilket djur som är ditt. skall du ha din trofe kokad så fäster du även en nummer bricka runt hornen. allt detta ligger på bänken. vi tar sedan hand om viltet när vi avslutat dom sista jakt/eftersöks uppdragen för morgonen/kvällen.

INLÄMNING AV HORN

ring oss i första hand. får du ej tag i oss åker du till slakteriet. öppna den högra plåt dörren, fyll i formuläret på bänken till vänster, fäst en nummerlapp runt hornen och lägg din trofé i utställd slaktback (märkt trofé)

KLICKA HÄR för kontaktuppgifter och vägbeskrivning

 

Go back to top