Butik

KURSLOKAL

boka vår kurslokal till jaktmötet, kursen eller föreläsningen. I äkta jaktstugemiljö kan ni vara upp till 30 personer och har full tillgång till internet, projekter, DVD, whitebord, köksdel med kyl/frys kaffemaskin och toalett. Fri parkering och enkelt att hitta endast 8 minuter från Landvetter flygplats. Vid önskemål kan vi även ha butiksdel och trofébedömningen bemannad.

BUTIK

I vår butik hittar du trofétillbehör, kikarsikten från ledande leverantörer, vapenskåp, hörselskydd mm. men framförallt har vi valt att satsa på ett utbud av unka jakttillbehör, Bla handgjorda kvalitetsknivar och unika trofétillbehör. Här får du även full översikt på vårt kursutbud, jaktarrangemang och övriga tjänster.

TROFÉBEDÖMNING

Vi har ett rum där vi utför trofébedömning av älg, kronhjort, dovhjort, rådjur och vildsvin samt kranier av rovdjur. inlämning av horn kan alltid ske, för omgående bedömning medans du väntar krävs tidsbokning

TROFÉVERKSTAD

Här lämnar du in din trofé för kokning. vi tar emot troféarbeten året om och skulle vi inte vara på plats finns en aluminium låda med kodlås brevid entrén där du lägger din trofe. Följ anvisningarna som finns i pärmen. Kokning sker på gården men blek, slip och montering sker i verkstaden. Du kan även lämna in käkar från klövvilt för åldersbestämning hos oss.