Aktuella föreläsningar

 

Föreläsning Eftersöksinsyn

Erbjud era medlemmar, kunder eller jaktkamrater en föreläsning i eftersöksinsyn.

Detta är en föreläsning där vi vill rikta oss mot dig som passkytt, jaktledare, smyg och åteljägare. Hampus Fardby som är grundare till Skattegården är en inbiten eftersökjägare och vill genom denna föreläsning förklara hur du som jägare eller jaktledare kan underlätta för eftersöksjägaren vid en eventuellt skadeskjutning.

Hur jobbar en eftersöksjägare? Vad kan du som skytt göra för att maximera möjligheten till ett lyckat eftersök? Vad som är viktigt att tänka på om du skall medverka vid eventuellt eftersök och framförallt vad du skall undvika att göra, är frågor som kommer diskuteras.

Föreläsningen utgår ifrån Hampus Fardbys egna erfarenheter och upplevelser som eftersöksjägare.

Dagen före föreläsningen kommer ett mejl med länk till vår digitala plattform där föreläsningen kommer genomföras. Du ser och hör hela föreläsningen via din datorn, smartphone eller läsplatta. Du kan också ställa frågor och diskutera. 

Bokning

Denna föreläsning kan bokas av företag, föreningar och privatpersoner. Föreläsningen är ca 2,5 timme och vid bokning ingår 50 "digitala" platser. Den som bokar blir arrangör av föreläsningen och kan sedan erbjuda platserna till sina medlemmar/kunder. 

Kostnad

Föreläsningen har ett fast pris på 3000:- exkl moms oavsett antal deltagare och faktureras arrangören vid bokning. Du som arrangör bestämmer sedan priset för dina deltagare. 

för mer information och bokning maila Hampus på info@skattegardensvilt.se