EFTERSÖK

klicka här för eftersök under bockjakten

Genom vår eftersöksjour kan du få hjälp med eftersök året om, dygnet runt.

Du ringer vårt journummer och vår kontaktperson hjälper dig att få bäst lämpade eftersöksekipage för uppgiften. Vi har tystnadsplikt och sköter våra uppdrag diskret, vi har flera eftersöksekipage i Västra götaland och vårt mål är att kunna vara på plats inom två timmar till alla jägare inom en radie av 10 mil runt Göteborg.

För att vara säker på att du skall uppfylla lagstadgade krav på erftersökshund rekommenderar vi att du kontaktar oss innan er jakt så vi är förberedda och inte är dubbelbokade.(Om du ej föranmält din jakt kan vi inte GARANTERA att vi kan vara på plats inom två timmar, men gör självklart allt vi kan för att snabbast möjligt ha ett väl lämpat ekipage på plats)

TILLGÄNGLIGA EFTERSÖKSEKIPAGE

Här kan du kontakta någon av våra anslutna eftersöksjägare nära dig.

Alla eftersöksjägare jobbar med dubbelekipage. Det innebär en spårhund speciellt tränad för att finna och förfölja skadat vilt, samt en "lös eftersökshund" som kan släppas för att ställa eller själv avsluta eftersöket. Våra eftersöksjägare tar inget betalt för sitt arbete, men kotym är att du står för de kostnader som uppstår kring resan och eftersök. Vi gör eftersök på allt vilt.

 

HINDÅS  Hampus Fardby (0705-841238)

BOLLEBYGD Niklas Elfström (0707 690117)

LANDVETTER Niclas Fardby (0706-255723)              

VÄRMLAND Mattias Heed (0738-484652)

ALINGSÅS Mikael Jidhage (0702-121367)

KUNGÄLV Jimmy Wendt (0706-848892) 

GÖTEBORG Torkel Norling (0730-680101)

 

 EFTERSÖKSKONTRAKT

Behovet av specialiseradee eftersökshundar har ökat och många jakträttsinnehavare och jaktlag saknar ett fullgott ekipage.

Vi kan då erbjuda er ett årskontrakt där ni får tillgång till våra tjänster under hela jaktsäsongen och uppfyller då de lagstadgade reglerna i jaktförordningens paragraf 17. Vi har flera jaktlag kontrakterade, och detta har möjliggjort att jägarna fått mer frihet att jaga eftersom tillgången till hund alltid finns tillgänglig.

Intresserad av eftersökskontrakt? Kontakta oss på info@skattegardensvilt.se 

VILTOLYCKOR

 

EFTERSÖKSRAPPORT

Här kan du ladda ner vår eftersöksrapport, Ett bra kompliment för jaktlag, jaktledare och passkyttar. Be skytten fylla i så mycket information och rita in olika kännetecken i terärngen, vägar, bäckar etc. Detta kommer skapa en mycket bättre bild för den som skall genomföra eftersöket.

 

eftersoksrapport.pdf

 

SKATTEGÅRDENS JAKT & VILT AB

Faktureringsadress: Hindås stationsväg 4, 438 53 Hindås

info@skattegardensvilt.se