SKATTEGÅRDENS JAKT & VILT AB

klicka på respektive person för att läsa mer

Hampus Fardby Stefan Holmgren 
VD & kursledare Administration
Niclas Fardby Roger Jakobsson
Kursledare Kursledare
Jesper Bodforss Jens Hjort
Event & produktion Trofékonstnär 
 
Fredrik Nordberg  Isak Willén
Skytteinstruktör/mentor Instruktör  
Niclas Axelsson Jimmy Wendt 
Jaktvärd Jaktarrangör/eftersök
Peter Söderlund  Liljan Samuelsson
Vikens viltslakteri Kurskock  
Mattias Heed Johan Karlsson
Eftersök/utbildning Utbildning
   

2012 Skapade Hampus med anledning av sitt stora intresse en verksamhet för att utbilda inom jakt och ordna jakter för sina elever.

2015 Skattegården Premium Klubb startar som en sluten jaktklubb för att kunna leverera kvalitetsjakter till våra medlemmar. Vi har valt att vara en sluten grupp av hänsyn till både markägare och jaktgäster, och för att vi själva skall känna oss trygga med vilka jaktgäster som jagar i vårt namn. 

2019 Troféverksamheten expanderar genom att Skattegården och Jens Hjort "Troféverkstan" i Veddige, slår sig ihop. Jens har skapat ett starkt namn med sina exklusiva och konstnärliga trofémontage, och troféverksamheten får ett bredare och unikt sortiment. 

2020 För att skapa resurser för att ta hand om det ökande antalet elever, och för att öka utbudet i Skattegården Premium Klubb, har antalet delägare i Skattegården utökats. Investmentbolaget StensVreta Kapitalförvaltning blir delägare och engagerar sig i verksamheten, både med resurser och kunnande, men också med det ägda Kätabo Hunting Lodge i Småland som numera är Skattegårdens Jaktcentra.