PERSONLIG MENTOR 

Vi erbjuder Personlig Mentor – Ett helt jaktår tillsammans med en mentor.

Som nybliven jägare med mycket inlärd teoretisk kunskap är det nu dags att börja jaga.

Alla vi som jagat länge vet att vi har gjort många misstag. Så här i efterhand hade det varit bra att ha någon att fråga, gå med och höra om hur det fungerar och inte fungerar.  

I Skattegården har rollen fallit på Stefan Holmgren att ansvara för det som man kan likna vid en ”PT” (Personlig Tränare), eftersom han inte har någon större aktiv del i kurserna.  Stefan arbetar året runt med att driva Skattegårdens Jaktcentra – Kätabo Hunting Lodge, där flera av Skattegårdens jakter genomförs.

Stefans arbete följer ett rullande schema utefter årets alla årstider. Jakterna planeras, organiseras, leds och genomförs. Stefan är alltid med och jagar själv på alla jakter vi arrangerar på jaktcentrat. Dessutom jagar Stefan en hel del vid sidan av jaktprogrammet. Både för att träna hundarna, men också för att oavbrutet lära sig hur djuren i biotopen beter sig. Tid i skogen är viktigt för att se hur saker kan göras annorlunda och bättre.

Är du intresserad av att lära dig mer runt jakterna rent praktiskt och vara med och jaga med Stefan som mentor? Som medlem i Premiumklubben har du nu möjlighet till detta.

Upplägg mentorskap

Mentorskapen är på jaktårsbasis och under året ingår möjligheten att vara med i förberedelser på icke jaktsäsong, under jaktsäsongen och ta en plats på samtliga jakter vi arrangerar på Kätabo Hunting Lodge med fritt boende.

Vårt mentorskap är individanpassat och vi diskuterar tillsammans fram ett upplägg som passar för just dig. 

Jakter som ingår 2021

Bockjakt

Älgjakt

Kombinationsjakt rådjur/änder

Rådjursjakt

Drevjakt dovhjort/mufflon

Drevjakt på vildsvin

Predatorjakt

Välkommen med din ansökan.

Stefan Holmgren

Intresseanmälan av mentorskap görs som inloggad på Skattegården Premiumklubb. Registrera dig för medlemskap HÄR

Stefan Holmgren