MENTORSKAP

Som nybliven jägare med mycket inlärd teoretisk kunskap är det nu dags att börja jaga.

Alla vi som jagat länge vet att vi har gjort många misstag och så här i efterhand hade det varit bra att ha någon att fråga, gå med och höra om hur det fungerar och inte fungerar.  

I Skattegården har rollen fallit på mig att ansvara för det som man kan likna vid en ”PT” (Personlig Tränare), eftersom jag inte har någon aktiv del i kurserna utan arbetar året runt med att driva Skattegårdens jaktcentra Kätabo Hunting Lodge.

I mitt jobb ingår mängder med förberedelse för jakterna och inte minst att se till att det finns djur. Jakterna planeras, organiseras, leds och genomförs. Jag är alltid med och jagar själv på alla jakter vi arrangerar.och självklart jagar jag en hel del själv också både för att träna mina hundar men också för att vara ute i skogen så mycket det går för att se hur djuren beter sig och vad vi kan förbättra.

Är du intresserad av att lära dig mer runt jakterna rent praktiskt och vara med och jaga med mig som mentor? Registrera dig som medlem i Premiumklubben och skicka intresseanmälan.

Upplägg mentorskap

Mentorskapen är på jaktårsbasis och under året ingår möjligheten att vara med i förberedelser på icke jaktsäsong, under jaktsäsongen och ta en plats på samtliga jakter vi arrangerar på Kätabo Hunting Lodge med fritt boende.

Vårt mentorskap är individanpassat och vi diskuterar tillsammans fram ett upplägg som passar för just dig. 

 

Jakter ingår 2021

Bockjakt

Älgjakt

Kombinationsjakt rådjur/änder

Rådjursjakt

Drevjakt dovhjort/mufflon

Drevjakt på vildsvin

Välkommen med din intresseanmälan så kontaktar jag dig med ett förslag på upplägg och pris. Itresseanmälan gör du som inloggad på Skattegården Premiumklubb. 

  Stefan Holmgren 

 

Go back to top