PERSONLIGT JAKTÅR 

Vi erbjuder 1-2 personer en personligt anpassad möjlighet att utvecklas som jägare under jaktåret 2021.

Grundaren av Skattegården Hampus Fardby har under åren som jägare, jaktguide och hundförare skaffat sig en bred kunskap och erfarenhet. Nu har du möjligheten att under ett jaktår bli personligt coachad,  Jaga och skapa nya erfarenheter ihop med Hampus som personlig jägare

Detta erbjudande riktar sig till dig som hunnit jaga några år och skaffat egna erfarenheter, har god fysisk kondition och som vill utvecklas och ta ett unikt och spännande steg inom jakt och skytte. 

Vi kommer planera ett jaktår anpassat efter dina förutsättningar där målsättningen blir att förbättra och utveckla ditt skytte, förstå viltet men framförallt skapa nya spännande jaktsituationer och erfarenheter. 

Detta är ett en unik möjlighet där du kommer få uppleva situationer få jägare kommer i kontakt med. 

PERSONLIGT JAKTÅR

Vi skräddarsyr ett paket efter dina önskemål och tidigare erfarenheter. Nedan presenterar vi ett förslag på upplägg. Utefter dina önskemål och jaktintressen har vi alternativa jaktformer och upplägg. Hampus är med dig vid alla tillfälle, även då instruktörer medverkar.

 

Personligt kulskytte

Personlig skytteträning med skjutinstruktör Fredrik Nordberg. Fredrik har mångårig erfarenhet som instruktör, jägare och tävlingsskytt. Tillsammans utvecklar vi ditt kulskytte på både rörligt mål och pression skytte. Vi har även ett teoretiskt pass som vi anpassar efter dina kunskaper och behov. 

 

Personligt hagelskytte

Personlig skytteträning med en skjutinstruktör Fredrik Nordberg. Fredrik har mångårig erfarenhet som instruktör, jägare och tävlingsskytt.

Vi hjälper vi dig att ta nästa steg i ditt hagelskytte. Du kommer få både teoretisk utbildning men framförallt praktiskt hjälp att ta ditt skytte till nästa nivå. Fredrik hjälper dig också att anpassa ditt vapen så det passar dig perfekt. 

 

Smygjakt på vildsvin

Smygjakt på vildsvin i spannmål. Tillsammans med Hampus som guide kommer du jaga vildsvin i nysådd eller spannmål.  Denna jakt sker på kväll/natt och sker som smygjakt på mycket viltrika marker. En spännande jaktform med mycket viltkontakt.

 

Älg och vildsvinsjakt med löshund

Jakten sker med Hampus Jämthundar och du går som hundförare och skytt ihop med Hampus. En fysisk jaktform de kommer krävas god kondition och förmåga att försiktigt kunna smyga sig in på ett ståndskall. Detta anses av många jägare som jaktens ”Rolls Royce” och något få jägare utan älghund får uppleva.

 

Hundförare och eftersöksjägare

Du kommer under en drevjakt delta som hundförare i drevet ihop med Hampus. Ni jagar med kortdrivande Wachtellund och du deltar som hundförare och skytt vid drevjakt på klövvilt.

Du ingår även i eftersökspatrullen som hundförare och skytt. Tillsammans med Hampus utgör ni ett eftersöks ekipage. Hampus sköter spårarbetet med spårhund och du går tätt bakom beredd att släppa ”löshunden”

 

Personligt möte 

Du träffar Hampus vid två tillfällen under vår och sommar. Hampus kommer dela med sig om sina erfarenheter och ge dig tips och råd om hur du kan utvecklas som jägare. Tillsammans planerar ni de kommande jakterna och hur du skall förbereda dig för det jaktformer ni skall genomföra till hösten.  

 

Välkommen att skicka din intresseanmälan för mer information och prisförslag. Intresseanmälan görs som inloggad på Premiumklubben. 

    Hampus Fardby

 

Go back to top