PERSONLIG JÄGARE 

Vi erbjuder 1-2 personer en personligt anpassad möjlighet att utvecklas som jägare under jaktåret 2021.

Hampus Fardby har under åren som jägare, jaktguide och hundförare skaffat sig en bred kunskap och erfarenhet. Nu har du möjligheten att under ett jaktår bli personligt coachad, jaga och skapa nya erfarenheter ihop med Hampus som personlig jägare.

Detta erbjudande riktar sig till dig som hunnit jaga några år och skaffat egna erfarenheter, har god fysisk kondition och som vill utvecklas och ta ett unikt och spännande steg inom jakt och skytte. 

Vi kommer planera ett jaktår anpassat efter dina förutsättningar. Målsättningen blir att förbättra och utveckla ditt skytte, förstå viltet, men framförallt skapa nya spännande jaktsituationer och erfarenheter. 

UPPLÄGG MENTORSKAP

Detta är ett en unik möjlighet där du kommer få uppleva situationer få jägare kommer i kontakt med. Vi skräddarsyr ett paket efter dina önskemål och tidigare erfarenheter. Utefter dina önskemål och jaktintressen har vi alternativa jaktformer och upplägg. Hampus är med dig vid alla tillfällen, även då instruktörer medverkar.

 

Personligt möte 

Du träffar Hampus vid två tillfällen under vår och sommar. Hampus kommer dela med sig om sina erfarenheter och ge dig tips och råd om hur du kan utvecklas som jägare. Tillsammans planerar ni de kommande jakterna och hur du skall förbereda dig för det jaktformer ni skall genomföra till hösten.  

 

Personligt kulskytte

Personlig skytteträning med skjutinstruktör Fredrik Nordberg. Fredrik har mångårig erfarenhet som instruktör, jägare och tävlingsskytt. Tillsammans utvecklar vi ditt kulskytte på både rörligt mål och pressionskytte. Vi har även ett teoretiskt pass som vi anpassar efter dina kunskaper och behov. 

 

Personligt hagelskytte

Personlig skytteträning med skjutinstruktör Fredrik Nordberg. Fredrik har mångårig erfarenhet som instruktör, jägare och tävlingsskytt och kommer tar ditt hagelskytte till en ny nivå. Vi hjälper dig även att anpassa ditt vapen. 

 

Smygjakt på vildsvin

Smygjakt på vildsvin i spannmål. Tillsammans med Hampus som guide kommer du jaga vildsvin i nysådd eller spannmål.  Denna jakt sker på kväll/natt och sker som smygjakt på mycket viltrika marker. En spännande jaktform med mycket viltkontakt.

 

Älg och vildsvinsjakt med löshund

Jakten sker med Hampus Jämthundar och du går som hundförare och skytt ihop med Hampus. En fysisk jaktform där det kommer krävas god kondition och förmåga att försiktigt kunna smyga sig in på ett ståndskall. Detta anses av många jägare som jaktens ”Rolls Royce” och något få jägare utan älghund får uppleva.

 

Hundförare och eftersöksjägare

Du kommer under en drevjakt delta som hundförare i drevet ihop med Hampus. Ni jagar med kortdrivande Wachtelhund och du deltar som hundförare och skytt vid drevjakt på klövvilt.

Du ingår även i eftersökspatrullen som hundförare och skytt. Tillsammans utgör ni ett eftersöksekipage. Hampus sköter spårarbetet med sin spårhund och du går tätt bakom beredd att släppa ”löshunden”.

 

Välkommen att skicka din intresseanmälan för mer information och prisförslag. Intresseanmälan kan göras av dig som är medlem i Svenska Jaktklubben och görs som inloggad på jaktklubbens hemsida. 

Hampus Fardby