LÄRORIK HELDAG MED DINA JAKTKAMRATER

Boka ett spännande och lärorikt tillfälle med dina jaktkamrater (eller delta vid något av våra fasta kurstillfällen) En fullspäckad heldag i Skattegårdens regi innehållande teoretisk och praktisk utbildning, skytte på Stjärnåsen skyttecenter samt föreläsning inom eftersök.

Kan bokas för privatgrupper på 1-10 personer eller som plats på ordinarie tillfällen. 

Hampus utgår ifrån sin föreläsning EFTERSÖKSINSYN som riktar sig till ”den vanliga jägaren” och jaktledare som vanligtvis inte går som hundförare. Målet är att ge er mer  kunskap och insikt i eftersöksjägarens arbete, vad du som skytt kan göra eller inte göra för att underlätta ett eftersök och du får tips och råd kring hur du skall agera om du skall gå som med en hundförare som skytt vid jakt eller eftersök

Vi avslutar med praktiskt skytte i skjutbiografen där ni får öva på filmade eftersök och drevjaktssituationer med mycket störningsmoment och på ett sätt som gör känslan otroligt verklighetstroget. 

Efter lunch byter vi till ”bytet efter skottet ” Ni genomför livsmedelsverkets utbildning certifierad viltundersökare och blir registrerad som certifierade viltundersökare efter dagens utbildning. Varmt välkommen att boka en avslappnad och lärorik heldag med dina jaktkamrater.

Klicka på länken nedan för mer information

personlig-utbildningsdag.pdf