JÄGAREAMEN TEORIPAKET  

(Digital distansutbildning)

 

Vi erbjuder nu även den teoretiska delen av jägarexamen som digital distansutbildning. Utbildningen innehåller enbart teoridelen av jägarexamen och inte de praktiska skyttemomenten. 

Vår utbildning innehåller digitalt studiematerial, vägledning och digitala träffar som leds av våra kursledare som alla jobbar med jakt och viltvård. Även om du kan lära dig mycket vid självstudier så ger det "personliga träffarna" dig mer kunskap och verklighetsförankrad förståelse för de du studerat in på egen hand. 

Du som på egen hand studerar jägarexamen men söker mer kunskap inom vissa områden har möjligheten att boka enbart dagsmedverkan vid aktuellt tillfälle  I bokningskalendern kan du läsa mer om vilka ämnen som ingår vid respektive tillfälle. 

 

Kursstart

Utbildningen sker på distans. Dina studier börjar direkt du bokat, då skickas vårt digitala material ut till dig. Vi ses sedan under tre dagar via Skattegårdens digitala plattform.

Våra kursledare genomför teoridelen i jägarexamen med samma utbildningsmaterial som används vid våra "fysiska" jägarexamensutbildningar, det är bara datorskärmen som skiljer. 

När den digitala utbildningen är klar bokar vi dig för teoriprov hos oss på Skattegården eller en lokal examinator nära dig. 

För oss handlar intevutbildningen enbart om att ni skall klara ett teoriprov, Vår viktigaste uppgift är att forma, förbereda och skapa en trygg kunskapsplattform på er resa mot att bli en respekterad jägare. 

Söker du en komplett jägarexamen kan du läsa mer om vår utbildning  "Komplett jägarexamen"

 

Kursupplägg

Vid bokning startar din utbildning och då skickas vårt digitala studiematerial till dig  som du använder ihop med någon av de studieböcker som finns för jägarexamen. Boken beställer du själv och vi rekomemderar DIN VÄG TILL JÄGAREXAMEN. boken finns på alla välsorterade bokhandlare på nätet.

Boken skall du läst och det digitala studiematerial skall du ha genomfört innan de digitala träffarna för att ha det bästa förutsättningarna till en bra utbildning och ett godkänt teoriprov. 

 

Schema digital distansutbildning 

Du väljer personligen tre tillfällen som passar dig och din kalender. "Delarna" behöver ej genomföras i nummerordning. När du slutfört ditt digitala studiematerial samt alla tre delarna bokar vid tillsammans ditt teoriprov. 

Kvällstider

Dagstider

Måndagar  DEL 1 16:00-22:00

Tisdagar    DEL 2 16:00-22:00

Onsdagar  DEL 3 16:00-21:00

Onsdagar   DEL 1 09:00-15:00

Torsdagar  DEL 2 09:00-15:00

Fredagar    DEL 3 09:00-14:00

Kostnad Digital Distansutbildning 

Komplett distansutbildning: 2995:- (studiematerial, del 1-3 samt examinering)

 Enbart dagsmedverkan del 1-3: 995:- (per tillfälle) 

kalender och bokning